Home   |   Bruidsmode   |   Avondkleding   |   Feestkleding   |   Trouwen en feesten   |   Vacatures   |   Veel gestelde vragen
gelerafon
Assepoester Trouwjurken » Feestkleding » Moeder van de bruid

Moeder van de bruid

De dag dat je kind geboren wordt, is één van de mooiste dagen in je leven. Het moment dat zo'n klein mensje voor het eerst de wereld inkijkt is door niets te overtreffen. Tenminste, dat denk je. Maar minstens zo mooi is de dag dat je zoon of dochter in het huwelijksbootje stapt. Vanaf dat moment is het zonder meer duidelijk: je kind is volwassen.

Feestkleding bruidsmoeder

Feestkleding bruidsmoeder

Setje moeder van de bruid

Setje moeder van de bruid

Jurk moeder van de bruid

Jurk moeder van de bruid

FotoKlik op een foto om deze te vergroten
Laat je inspireren! Klik hier voor de fotogallerij >>>

 

Mode voor de bruidsmoeder

Bijkomend voordeel: waar je tijdens de bevalling wel wat beters aan je hoofd had dan er goed uit te zien, kun je als moeder van de bruid(egom) eens goed uitpakken. Jij bent immers één van de eregasten van de dag en dat mag best gezien worden!

Feestelijk op de bruiloft

Naast een uitgebreide selectie bruidskleding heeft Assepoester Trouwjurken een bijzonder complete collectie met feestelijke outfits voor allerhande gelegenheden. Een collectie die bij uitstek geschikt is voor bruidsmoeders, zusjes, tantes en andere vrouwelijke bruiloftsgasten.

Schitterende avondjurken

Van een ingetogen maar stijlvolle outfit voor de plechtigheid, tot schitterende avondjurken en stijlvolle tops voor het feest later op de dag. En de top die je voor deze bijzondere dag combineert met een mooie rok, kun je bij een volgende gelegenheid perfect combineren met een pantalon. Het enige waar je nu nog op moet letten, is dat je de bruid niet overschaduwd...

De voordelen van de kleding voor bruiloftsgasten van Assepoester:

1. Bruiloftskleding is bij Assepoester verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46. En bij ons ook geen lange bestelprocedures of urenlang zoeken: alle kleding hangt gewoon in het vak. Na het winkelen gaat je kleding dus gewoon meteen mee naar huis (tenzij je het nog wilt laten verstellen in ons atelier, natuurlijk...).
2. De prijzen voor feestmode beginnen bij ons al vanaf € 269,95. Natuurlijk kun je ook feestelijke losse tops, rokken en rokjes kopen vanaf € 149,95 om mee te mixen & matchen.
3. Van elke jurk uit de collectie van Assepoester zijn maar twee exemplaren per maat. Daardoor blijft je feestkleding super exclusief en loop je heel weinig kans om iemand in dezelfde outfit tegen te komen!
4. De keuze in bruiloftskleding is heel groot bij Assepoester. Elke week krijgen wij mooie nieuwe jurken aangeleverd en de grootte van onze collectie ligt daardoor rond de 4000 modellen avondjurken, galajurken en feestjurken.
5. Onze collectie wisselt heel snel, waardoor er altijd wat nieuws is als je bij ons langskomt. Bij ons vind je dan ook altijd moderne feestkleding!

Nu doen:


schoentje Bekijk meer foto's van kleding voor de moeder van de bruid
schoentje Ga naar Assepoester's Top10

 

 
Zoeken
 
 
 
Nieuwe collectie
 
Mix & Match
 
Weblog
 
 

Language
English Deutsch English

 
 
 
 

Assepoester Trouwjurken
Jansbinnensingel 7a
6811 AJ Arnhem
T 026 44 30 184

Gelegen in hartje stad, slechts twee minuten van het station!

» Klantenservice / Contact
» Routebeschrijving

Route

Openingstijden
Je bent welkom op:
di-vr 10.00 - 17.30u
za 10.00 - 17.00u

 
 
 
 

The Assepoester Story
The Assepoester Story
Lees hier waarom partygirls en weddingbelles vanuit het hele land (en vanuit Duitsland, België en Engeland) naar één winkel afreizen. Lees verder

 
 
 
 
Leuke adresjes

Het Roze BoekjeDe leukste adresjes voor je bruiloft, verzameld in het Roze Boekje van Assepoester.

Open het Roze Boekje
 
 
 
Pink Ribbon
Pink Ribbon
Assepoester steunt Pink Ribbon